servicii funerare ieftine

Servicii funerare ieftine

Informatii utile

Da, suntem disponibili oricand, si gata sa te ajutam indiferent de ora, zi, luna. Apelați-ne cu încredere. Suntem gata să vă fim alături în momentele grele.

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ne contactezi. Vom veni in cel mai scurt timp scurt pentru a ridica persoana decedata si o vom transporta cu o autoutilitara funerara, ne vom ocupa de documentatie si te ajutam sa planuiesti inmormantarea.

In caz de repatriere a unei persoane decedate, trebuie sa-l faci este să ne contactezi.  Iti prezentam toti pasii necesari si te ajutam sa obtii si sa traduci toate actele necesare. Apoi plecam in tara din Europa in care persoana a decedat si o vom aduce in Romania in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care persoana decedata este asigurata sau pensionara, ajutorul de deces este de 6095 lei, iar in cazul in care un membru de familie al unui asigurat sau pensionar a decedat, ajutorul este de 3048 lei. Dacă intrunesti vreunul din criteriile enumerate mai sus, te vom ajuta noi sa depui cererea pentru ajutorul de deces, depunand cererea la casa de pensii si obtinand suma in cel mai scurt timp posibil.

Da, te putem ajuta fie că este vorba despre repatrierea unei persoane decedate, intocmirea documentatiei legale, organizarea inmormantarii, decoratiuni si produse funerare, sau servicii de catering, putem avea grija de toate pentru tine. 

servicii funerare ieftine

servicii funerare ieftine