Transport Funerar Internațional

Transport Funerar Internațional

Transport Funerar International

Servicii Funerare rapide
Program Non-Stop.
Ne deplasăm la domiciliul clientului în maxim 30 de minute, Non-Stop.

Servicii funerare ieftine oferite 24/7

Servicii Funerare Ieftine
Program Non-Stop oriunde în București.
Ne deplasăm la domiciliul clientului în maxim 30 de minute, Non-Stop.

Transport funerar international, auto sau mixt (avion+masina) in cel mai scurt timp din Italia, Anglia, Franta, Germania, Belgia, Spania sau din orice alt stat european. Mai mult, asiguram transport funerar international si la nivel intercontinental, in Asia, America, Africa sau Australia.

Suntem o agentie specializata in transport funerar international care detine una dintre cele mai extinse retele de parteneri la nivel mondial. Prin urmare, putem interveni cu promptitudine si profesionalism in aproapeorice parte a lumii. Indiferent de tara in care a avut loc decesul, garantam ca ii vom ajuta pe cei dragi sa se intoarca acasa in termen de 48 de ore.

Transport Funerar International
De-a lungul timpului, am pus bazele unei flote numeroase de masini speciale pentru transportul funerar international. Masinile destinate transportului funerar sunt omologate in acest sens si indeplinesc cerintele de legislatie din Comunitatea Europeana. Acestea sunt complet echipate pentru a putea asigura conditiile optime necesare unui transport funerar international sigur si rapid. Flota auto este utilizata in exclusivitate doar in cazul repatrierilor de pe teritoriul Europei.

Pentru o repatriere decedati intercontinentala, va punem la dispozitie serviciul de transport funerar international mixt. Sicriul de repatriere este adus in Romania pe cale aeriana, bazandu-ne pe colaborarea pe care o avem stabilita cu diversele companii aeriene, pana la sosirea pe cel mai apropiat aeroport din Romania. Sicriul de repatriere este apoi preluat din aeroportul de sosire in tara de catre autovehiculul nostru.

Iti suntem alaturi si poti conta pe noi in momentele cele mai dificile.

Shopping Basket